Website laten maken in WordPress

Wil jij een webshop of website laten maken in WordPress? Bij Bouweenwebsite begrijpen we dat jouw online aanwezigheid belangrijk is voor het succes van je bedrijf. Daarom zijn we er trots op om onze expertise aan te bieden in het bouwen van websites die niet alleen opvallen, maar ook presteren. Of je nu net een paar jaar je eigen bedrijf hebt, een groeiend bedrijf leidt of een gevestigde onderneming runt, wij zijn hier om je te helpen een digitale identiteit te creëren die de aandacht trekt en resultaten oplevert.

Waarom Bouweenwebsite jouw website laten maken in WordPress?

Professioneel Design: Onze grafisch vormgever zorgt voor een design dat niet alleen mooi is, maar ook aansluit bij jouw merkidentiteit en doelgroep.

Volledig responsief: Jouw website wordt geoptimaliseerd voor een naadloze gebruikerservaring op alle apparaten, van desktop tot smartphone.

Kracht van WordPress: Wij bouwen op het robuuste open source CMS WordPress, waardoor je volledige controle hebt over je website en gemakkelijk inhoud kunt beheren.

Website laten maken in WordPress

Onze Werkmethode

  1. Offerte aanvragen: Begin met een vrijblijvende offerte aan te vragen en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.
  2. Inventarisatie: We leren jou en jouw bedrijf kennen door middel van een zorgvuldig samengestelde vragenlijst.
  3. Ontwerpkeuze: Kies uit drie unieke ontwerpen datgene wat het beste bij jouw visie past.
  4. Content levering: Via onze handige online tool kun je eenvoudig teksten en afbeeldingen aanleveren die wij voor je in de website integreren.
  5. Live zetten: Zodra alles gereed is, zetten we jouw nieuwe website live en ontvang je uitgebreide handleidingen en inloggegevens voor het verdere beheer.

Voordelen van je website laten maken in WordPress door Bouweenwebsite

Onze ervaren grafisch vormgever laat elke website er professioneel en stralend uitzien. Je krijgt 8 pagina’s, waarvan jij mag kiezen wat de onderwerpen worden, want jij weet natuurlijk als geen ander waar jouw website om draait. Door de gebruiksvriendelijkheid van WordPress kan je na oplevering zelf eenvoudig nieuwe teksten, pagina’s of producten op je website toevoegen. Zo blijft je website altijd up-to-date.

Laten we beginnen!

Wil je jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bouweenwebsite het website laten maken in WordPress voor jou uit handen kan nemen, zodat jij een website hebt die indruk maakt en resultaten oplevert.