Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u de meest gestelde vragen. Klik op de vraag en het antwoord komt tevoorschijn.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Doordat het volledige proces online plaatsvindt, kunnen wij flink kosten besparen. Ook werken wij met het open source CMS WordPress. Dit systeem is beproefd en wordt voortdurend door de community ontwikkeld. Wij hebben daar zelf geen kosten aan. En omdat u zelf voor teksten en afbeeldingen zorgt, scheelt dat ook in de kosten. Het voordeel van deze besparingen is voor u!

Waarom zijn er nog maandelijkse kosten?

De maandelijkse kosten van € 21,- ex. BTW zijn voor domeinnaamregistratie, hosting, 24-uurs online support en onderhoud van het CMS. We zorgen ervoor dat uw WordPress-installatie up-to-date blijft, zodat u geen last krijgt van hackers. Het contract geldt voor een jaar. Na het eerste jaar kunt u maandelijks opzeggen.

Hoe groot zijn de e-mailboxen?

Per e-mailadres heeft u een e-mailbox. Elke e-mailbox is 100MB groot. Hoeveel e-mailadressen u krijgt, hangt af van het pakket dat u kiest.

Wat houdt 24-uurs online support in?

Als u een vraag of een probleem heeft, kunt u onze helpdesk een e-mail sturen. Wij reageren vervolgens binnen 24 uur.

Moet ik vooruit betalen?

Nee, u krijgt de factuur pas als uw website live staat. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen.

Kan ik mijn nieuwe website zelf bijhouden?

Zeker! WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en u krijgt een uitgebreide handleiding. Komt u er toch niet helemaal uit, dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Kan er achteraf ook nog iets aangepast worden?

Uiteraard! U kunt zelf de website bijhouden. Zijn er aanpassingen die u niet zelf kunt of wilt doen? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. U ontvangt vooraf een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Waarom kiezen jullie voor WordPress?

WordPress is het populairste open source CMS. Eén van de voornaamste redenen hiervoor is de intuïtieve bediening. Omdat u natuurlijk graag zelf uw website bijhoudt, hebben we daarom gekozen voor WordPress. Bijkomend voordeel is dat de community achter WordPress groot is. Dat betekent dat er veel voor ontwikkeld wordt. Heeft u speciale wensen, dan kunnen wij daar vaak een goedkope oplossing voor bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat betekent “responsive ontwerp”?

Responsive betekent dat uw website zich automatisch aanpast aan het apparaat waar het op wordt bekeken. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe website op smartphone, tablet, laptop en desktop altijd goed vertoond wordt.

Wat betekent “Google Analytics”?

Google Analytics is de gratis analysesoftware van Google. Met deze tool kunt u bijhouden hoeveel bezoekers uw website trekt, wat zij doen en waar zij vandaan komen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe website gekoppeld wordt aan uw Google Analytics-account. U kunt dan zelf rapportages bekijken in uw Google Analytics-account en/of rechtstreeks in het dashboard van WordPress. Kijk op de website van Google Analytics voor meer informatie.

Wat bedoelen jullie met “koppeling met social media”?

Wij koppelen uw website aan uw Facebook-, Twitter-, YouTube-, Pinterest- en/of Google+-account. Uw bezoekers kunnen via uw website uw social media-kanalen volgen en eventueel blogberichten delen.

Wat is MailChimp?

MailChimp is een gratis tool om e-mailnieuwsbrieven te versturen. Kiest u voor pakket “Corporate”, dan kunnen bezoekers op uw website rechtstreeks inschrijven op uw e-mail nieuwsbrief. Eventueel kunt u er vervolgens voor kiezen om uw website automatisch een e-mail te laten versturen naar al uw abonnees, als u een nieuwe blog plaatst. Kijk op de website van MailChimp voor meer informatie.

Wat is “Yotpo”?

Yotpo is een gratis review tool. Het stelt klanten van uw webshop in staat om ervaringen over uw webshop en/of uw producten te delen. Het verzamelen van reviews gaat automatisch. Goede reviews wekken vertrouwen en verhogen de conversie van uw webshop drastisch. Kijk voor meer informatie op de website van Yotpo.

Kan ik bij jullie langskomen?

Onze lage prijzen kunnen wij alleen handhaven als we onze werkwijze aanhouden. Dit betekent dat al het contact via e-mail plaatsvindt (met uitzondering van het eerste persoonlijke kennismakingsgesprek). Wilt u toch liever op meerdere momenten tijdens het proces persoonlijk contact? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte! Neem voor meer informatie contact met ons op.