Boordevol inspiratie

Geplaatst op 2 november 2016

In september en oktober hebben wij samen met onze klanten weer mooie websites mogen bouwen. Een greep uit ons werk van de afgelopen twee maanden. Mooie inspiratie voor jouw eigen nieuwe website misschien?

InHaCom recycling
inhacom1
InHaCom recycling helpt bedrijven om hun afvalstromen te verminderen en hoogwaardiger af te voeren. Hierbij kijken ze naar het gehele productieproces en weten op die manier voor de meest complexe problemen een oplossing te bedenken. Zij gaan daarbij uit van de circulaire economie. Ze wilden een duidelijke, aansprekende website, die goed hun visie weergeeft. Daarnaast was de wens om gevonden te worden op specifieke zoektermen, zoals filterstof afval en isolatiemateriaal afval. Binnen een week hebben wij de website opgeleverd en al na een paar weken staat de nieuwe website op nummer 1 binnen Google op de gewenste zoektermen “filterstof afval“, “isolatiemateriaal afval” en “afvalstromen expert“.

Gedmore
gedmore
Gedmore is een startup in een specialistische markt. Het bedrijf van Jeroen Elassaiss-Schaap gaat de farmaceutische markt op zijn kop zetten. De ontwikkeling van een nieuw medicijn is momenteel een langdurig proces, waarbij veel getest moet worden. De unieke tool van Gedmore maakt het mogelijk om dit proces te versnellen door bepaalde acties te automatiseren. Jeroen wilde een dynamische website, die aanzet tot actie. Hij schreef de teksten, wij verzorgden de foto’s en maakten het ontwerp.

WvW-Fotografie
wvw-fotografie
WvW-Fotografie is het bedrijf van Wim van Wel. Wim is een gepassioneerde fotograaf, die een mooie plek zocht om online zijn werk te laten zien. De website moest strak zijn en volledig om zijn foto’s draaien. Daarnaast moest het makkelijk zijn om zelf foto’s toe te voegen. Het resultaat is een mooie website zonder teveel opsmuk, maar met prominent de prachtige beelden van Wim.

Biotop Benelux
zwemvijver
Biotop Benelux is de vertegenwoordiger voor de unieke zwemvijversystemen van Biotop in Nederland en België. Het bedrijf was op zoek naar een nieuwe website. Eentje die de juiste sfeer oproept en die goed wordt weergegeven op de verschillende devices. Daarnaast moest de nieuwe website goed scoren in Google. Er waren een hoop fraaie foto’s voorhanden. Wij hebben de teksten geschreven naar aanleiding van een zoekwoordenonderzoek en hebben het ontwerp gemaakt. Het resultaat is een aansprekende website met goede posities in Google.

Pure Uden
pureuden
Pure Uden is dé plek in Uden voor een uitgebreide lunch of een kop koffie met een heerlijk stuk huisgemaakte taart. Het bedrijf is inmiddels een begrip in Uden. De website was echter niet meer van deze tijd. De nieuwe website moest het credo van Pure Uden uitstralen: GENIETEN! Wij kozen voor een strakke website met veel mooie beelden, ondersteund door korte, krachtige teksten. Het resultaat is genieten!

Wellicht geven deze voorbeelden jou inspiratie voor een nieuwe website. Wij denken uiteraard graag vrijblijvend met je mee!